
De kans is groot dat dit de laatste fijne schaatsdag was. Nog gauw wat foto's genomen om me op oma-leeftijd nog eens te herinneren hoe leuk het was om mijn jongens iedere dag wat beter en sneller te zien schaatsen. En om me te herinneren hoe mooi het was. Het ijs, de witte bomen en het kasteel van Amerongen op de achtergrond.
Maar goed, gelukkig was ik niet de hele tijd zo melancholisch bezig. Schaatsen was de afgelopen dagen ook uitermate nuttig. Het halve dorp bevond zich op het ijs. Dus kom je altijd iemand tegen met wie je heel aangenaam een rondje kunt schaatsen. En tijdens het schaatsen kun je prima kletsen. Vriendin B. had vrijdag mijn blog over vis met rode wijn gelezen en wilde eigenlijk reageren. Maar in plaats van een reactie online, kreeg ik fijne tips op het ijs. Want vis met rode wijn is helemaal niet vreemd. Je moet alleen geen boerenkoolwijn met veel tannines combineren met een visje. En over dat inkoken... ik moet voortaan een grotere pan pakken. Dus lieve mensen, mochten jullie de Delicious van januari willen pakken om ook een liter vocht snel in te willen koken voor bij een visje? Pak een koekenpan en zet hem op hoog vuur. Dan is het zo gepiept! Tja, ik had het zelf kunnen verzinnen maar na deze fijne tips hebben we heerlijk verder gepraat over eten, lekker eten....
Het aangename werd met het actieve gecombineerd. Ik weet eigenlijk geen betere combinatie!
groetjes,
yneke
Tidak ada komentar:
Posting Komentar