
Nog niet zo heel lang geleden heb ik het recept van cevapcici hier op de blog beschreven. Ik heb er toen een zeer eenvoudig rode dipsaus bij gemaakt die onverwacht veel succes boekte. Inderdaad erg lekker maar zo simpel dat het recept prijsgeven ook iets zegt over mijn manier van koken. Ik twijfelde dus even of ik vriendinnen C., H. en S. wel zou verklappen wat er in zit. Het is namelijk net zo iets als een complimentje ontvangen over je rokje en dan zeggen:"Ja, uitverkoopje van H&M!"
Maar toch voor alle liefhebbers van simpel, slank, zoetzuur en spicy:
1 pot geroosterde paprika
0,5 potje gedroogde tomaatjes op olie
tomaatjes en paprika laten uitlekken.
In kom doen en pureren met de staafmixer.
Lekker bij cevapcici, of bij tacochips, of gewoon op brood......
Als variatie kun je er ook nog wat sweet peppers uit een potje erbij pureren. Om het nog wat extra op te spicen!
Tidak ada komentar:
Posting Komentar