
Tja, dan denk je dat je eindelijk het goede recept online zet. En dan is het nog niet goed. Gisteren heb ik al vermeld dat je bladerdeeg moet vergeten en gewoon voor het hartige taartdeeg moet gaan. Maar vandaag kreeg ik van een andere oplettende lezer te horen dat er nog iets anders ontbreekt. Want hoe warm moet de oven staan voor een slordige 40 tot 45 minuten?
Mijn oven, ik zal geen merk noemen, is geen wereldoven. Die moet ik altijd op 200 graden zetten als ik een goed resultaat wil voor koekjes die op 175 graden moeten bakken. Ik kan dan ook alleen maar aanraden om de oven zo tussen de 175 en 200 graden te zetten. Verwarm hem goed voor en bak de taart tot het middendeel ook omhoog is gekomen. Dan is hij echt gaar. Als er in het midden een kuiltje zit dan loopt de taart leeg als hij op tafel staat. En dat willen we natuurlijk niet.....
Maar iedereen die opmerkingen had zegt wel dat hij, de taart dus, erg lekker is! Dus laat je niet ontmoedigen!!!
groetjes,
Yneke Vocking
Tidak ada komentar:
Posting Komentar